e
Banner

Etiketler: batu international logistics



Batu International Logistics likit taşımacılığında komple çözüm sunuyor



Batu International Logistics, tehlikeli madde ve kimya sektörüne kara, demir, deniz ve havayolu, Ro-Ro, depo & antrepo ve 4PL çözümleri sunuyor. Müşterilerinin her talebine tek bir çatı altında alternatif çözümler sunarak avantaj yarattıklarını vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara “Amacımız bu pazardan çok daha fazla pay alabilmek” diyor.





Soğuk zincir ağını yatırımlarla güçlendireceğiz



Gıda sanayicisine riskleri sıfırlayan çözümler sunduklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Soğuk zincir lojistiğinde oldukça iddialıyız. Bu kapsamda önümüzdeki yıl filomuzdaki frigorifik araç sayısını arttırmaya yönelik yatırımlarımız olacak” diyor. 





Batu enerji ve inşaat sektöründeki projeleri için sahada olacak



Proje ve ağır yük taşımacılığında enerji ve inşaat sektöründeki projelere yoğunlaştıklarını belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Ülkemizde gerçekleşen büyük çaplı yatırımlar, proje lojistiği sektörünü de hareketlendiriyor. Proje lojistiğinin Türkiye lojistik sektörü içindeki payı ’a ulaştı. Batu International Logistics olarak, enerji ve inşaat sektöründeki yatırımları takip ederek büyüme hedeflerimize uygun yatırımlar yapacağız” dedi. 
 




Batu’dan tekstil sektörüne katma değerli hizmetler


Yayın: 22-06-2017
Kategori: Lojistik

Toplam ihracat taşımalarının %65’ini tekstil lojistiğinin oluşturduğunu belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Askılı tekstil ürünlerini müşterilerimizin Avrupa’daki şehir içlerindeki mağazalara teslimatını yapıyoruz. Bu sayede tekstil ve hazır giyim sektöründe öncelikli tercih edilir hale geldik” diyor.  




Batu’nun minivan servisi tekstil sektöründen tam not aldı


Yayın: 20-06-2018
Kategori: Lojistik

Türkiye-Avrupa hattında havayoluna alternatif olarak devreye aldıkları minivan servisiyle tekstil sektöründe portföylerini genişlettiklerini belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Avrupa’nın herhangi bir noktasına 36-48 saat arasında ulaşabiliyoruz. Minivan servisimizle yılda toplamda 420’yi aşkın taşıma operasyonu gerçekleştiriyoruz” dedi. 




Batu soğuk zincire yatırım yapıyor



Gıdanın iş hacmi içindeki payını %25’e çıkarmayı hedefleyen Batu International Logistics, Almanya’da iki yeni depo yatırımı yapmaya ve filosundaki frigorifik araç sayısını arttırmaya hazırlanıyor. Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, gıda ihracatçısına her pazarda destek sunmaya hazır olduklarını söylüyor. 




Batu International Logistics otomotivde iki kat hızlanacak


Yayın: 30-08-2018
Kategori: Karayolu

Batu International Logistics, otomotiv sektörüne çift ve üç şoförlü express servislerden minivan hizmetine, havayolundan handcarry ve charter servisine kadar alternatif yaratan çözümleriyle hizmet sunuyor. Otomotiv lojistiğinin iş hacimleri içinde %40 gibi ciddi bir paya sahip olduğunu belirten Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, “Önümüzdeki 5 yıllık periyotta bu alanda mevcut hacmin en az iki katı kadar bir ivme yakalamayı hedefliyoruz” diyor.




Batu International Logistics’ten entegre çözümler


Yayın: 23-10-2019
Kategori: Kimya

Batu International Logistics, tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığında ekspres ve intermodal hizmetlerden depolamaya kadar çok geniş bir yelpazede çözüm sunuyor. Tehlikeli ve kimyevi madde ürünlerinin taşımaları içinde yaklaşık %45 pay aldığını belirten Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, “Müşterilerimize sunduğumuz en büyük avantajımız 7/24 ulaşılabilirlik” diyor. 




Lojistik Merkezleri AB’ye ihracatı %30 arttıracak



Batu International Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, Yurt Dışı Lojistik Merkezleri’nin (YDLM) hayata geçirilmesiyle AB’ye ihracatın kısa sürede 100 milyar dolar civarına çıkabileceğini belirtti. Ankara, Türkiye’nin 2019’da AB ülkelerine 76,7 milyar dolar ihracat yaptığını ve bunun toplam ihracatın yüzde 42,5’lik bölümünü oluşturduğunu ifade etti.




Lojistikte ‘hızlı çözüm’ üretenler tercih edilecek


Yayın: 29-03-2021
Kategori: Lojistik

2020’de korona virüsün etkisiyle daralan küresel ticarette ortaya çıkan sorunlar, lojistikte hızlı çözüm üretme becerisini her zamankinden daha çok öne çıkardı. Batu International Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, uluslararası ticaretteki karmaşa ortamının 2021 yılında lojistik sektörü için önemli bir sınav olacağını kaydetti.